Om oss


Anledningarna för att välja First Class PT i Malmö som komplett friskvårdsleverantör är många. Nedan listar vi några.

Välkänd friskvårdsleverantör anlitad av eliten. Gymkort till alla anställda genom ny företagsdeal.


Förutom att ha funnits på marknaden i snart 15 år har våra tränare fått diverse förtroendeuppdrag hos både individuella högt uppsatta personer och kändisar liksom hos företag för att bedriva deras företagsfriskvård och bygga gymanläggningar. (Läs mer om vår senaste anläggning Diamond Gym Hyllie här) Då vi inte är knutna till ett specifikt gym kan vi skräddarsy en lösning helt efter kundens önskemål. Både i Sverige och utanför landets gränser. Som kund hos oss får du först och främst välja vilken personliga tränare ni önskar liksom platsen där träning skall ske. Använd befintligt gym eller låt oss ta med egen utrustning och bygga upp ett roligt men effektivt träningspass som passar just dig och ditt team.

Maximal flexibilitet för din bekvämlighet


Ta med din PT på familjens semester eller anlita oss för att bedriva teambuilding för dina anställda. Träna teknik på gymmet eller mjuka upp kroppen med massage och terapeutisk stretch på kontoret eller i hemmet. Ja möjligheterna är oändliga. Hitta den tränare och träningsform som passar just din kropp och mål. Till skillnad från andra personliga tränare är vi inte knutna till ett specifikt gym utan skräddarsyr varje upplägg efter din förutsättning, behov och önskemål. Vill man ändå träffa sin PT i Malmö (t.ex vis mätning) så finns det både kostrådgivare och licenserade personliga tränare på Diamond Gym i Hyllie.

Gym och företagsnätverk i ett


Skulle vi behöva komplettera din träning med andra tjänster som vi inte har på plats har vi givetvis ett brett kontaktnät med både betrodda och beprövade aktörer på marknaden. Detta omfattar naprapater, KBT terapi, kiropraktik, fysioterapeuter samt medicinska massageterapeuter. En av våra välkända kliniker som vi arbetar med flitigt är the clinic i Malmö. Läs mer om dem här.


Dessutom har du som kund hos First Class PT Malmö mängder med stående erbjudande och rabatter hos våra samarbetspartners vilket omfattar rabatt på allt från gymkort, kosttillskott, massage, kiropraktik, fysioterapeut, gymkläder, mat, limousineservice och körlektioner. 

Pengarna tillbaka om du inte är nöjd


Skulle du inte uppnå de mål som du satt med din PT trots att du fullföljt givna rekomendationer och riktlinjer få du pengarna tillbaka motsvarande kostnaden för ditt träningsschema och kostschema. Bättre än så blir det inte! Läs mer om villkor här.

Kvalitetssäkrad för din trygghet. Gym ansluten till epassi och benify i Malmö.


Alla våra personliga tränare måste hålla vår höga standard med krav på minst 15 års egen träning, godkänd PT-utbildning enligt internatonell standard samt vara medlemmar av EREPS, det europeiska registret för träningsproffs. Innan man officiellt träder in i vårt team på First Class PT Malmö måste alla personliga tränare ha fullföljt 500 praktiktimmar under ledning av vår verksamhetsansvarig och huvudtränare PT Rick. Vidare skall varje individuell tränare ha genomgått minst 6 interna specialistutbildningar inom områden som berör bl.a. mätteknik och terapeutisk stretching.

Stort utbud av tjänster


Förutom klassisk personlig träning erbjuder vi även tjänster inom kostrådgivning, skräddarsydda kostscheman, massage, gravidträning, terapeutisk stretch, träning vid funktionshinder och mätningar såsom fettmätning med kaliper, kroppsanalyser (inkl inbody scan) samt blodtrycksmätning.

Välj om du vill träna ensam med din PT eller tillsammans med en vän (PT duo) eller i liten/stor grupp (PT group).

Rankad nr 1 som bäst PT i Malmö sedan 2011*


Tusentals klienter kan inte ha fel. Sedan 2011 har vi följt utvecklingen av PT marknaden i Malmö och konstaterat att vi legat på topp vad gäller bäst PT i Malmö. Vår huvudtränare från stockholm, PT Rick, har en gedigen bakgrund inom träning och hälsa och har dessutom gått PT School stockholm. Samma utbildningsorgan som levererat "årets PT" flera år i rad. Läs mer om alla våra personliga tränare i Malmö här!

Alltid kostnadsfria konsultationer


Vi erbjuder alltid dig som ny kund en kostnadsfri konsultation där du får chansen att träffa din PT i Malmö innan du betämmer dig. Bolla ideer eller passa på att fråga hur det går till att träna med en PT. Mötet är gratis och helt utan köptvång. Men boka i god tid. Våra tränare är generellt väldigt uppbokade. Är du intresserad av att läsa mer om PT priser kan du klicka dig vidare -> här!


För att hitta till vårt Gym i Malmö så besök Dimond Gym Hyllie på Hyllie sportcenter (bollspelsvägen 3). Hemsida gym: www.diamondgym.se

Recensioner som berör


Tusentals klienter har lättat på sina hjärtan.


Under våra många år i branchen både i och utanför Sverige har vi haft privilegiet att få träna några av de mest fantastiska människor och fått följa med dem på deras många unika resor.


Från Sarah som efter år av ryggskador äntligen kommit upp på hästryggen och fått sin dröm att gå i uppfyllese till Tomas som började gå igen och fick tillbaka livslusten efter en viktnedgång på över 100 kilo. Ja det är få berättelser som berör oss så mycket som de från dessa fantastiska människor vi mött i vårt yrke som PT. Och det är just dessa berättelser som får oss att älska vårt yrke och fortsätter ge oss den energi och glädje att fortsätta med det vi brinner för. Vi vill gärna dela med oss av dessa klienters berättelser till dig. Inte för att skryta, men för att inspirera och ge dig insikten att ingenting är omöjligt! Läs mer om de otroliga resorna här.*Bäst PT i Malmö hittar du på First Class PT Malmö. Mer info om rating, referenser och omdömmen finner du på www.firstclasspt.se